(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, April 2, 2010

Study Mode; Switch On Now !

wooott! agak lama kot aku tak update blog. adehh sumpah takde idea. skrg ni kering je idea. mungkin sbb ketensian yg melanda dalam minggu ni. yelah, dalam minggu ni aku ade 1 MID SEM yang tak bpe nak mid dah tapi nak gak buat T____T lepas tu ade 2 LAB REPORTS yang perlu disiapkan dalam 1 masa. huh. tensi tensi !!
tapi skrg ketensian dah lega. ehhhh tak lega lagi, pasal study week dah start. so? hadoii so, exam dah dekat la. tensi bermula semula. bru nak relaks2 kan? hehh. kalo dgr dek org yg lbh tua, "hidup tak penah relaks. ade je kejenye". hurmm baikk !!
hari ni dah balek umah. hehhh tak lame kot. sampai selase atau rabu je. heeeee. pastu balek la kolej, study. ehh dok umah pun study taw. hehhhh. percaye laaa ^____^
muke bosan tunggu abah sampai. heh.
kejakunan bile pgg iphone. ssh oh nak amek pic sndri gne iphone T___T
iphone abah I ler. bukan I nye. 
hah nak update sikit pasal Contest "Tunjukkan Bakat Anda". selame 5 hari contest ni dibuka, aku dpt 10 entries. feewwiitt! agak mengujakan laa sbb ni bkn kontes sng mcm lucky draw kan. so dlm sehari aku dpt dlm 2. thanx kpd semua yg join. kalo seminggu dpt 10, sebulan dpt 40! T____T blh tuka header every day. hahaha. boleh gile nak judge. heh.  tapi x semestinye seminggu 10 kan.. mungkin sbb ni 1st week, so semua dlm keadaan TERUJA. hehehe .and semua header cantek ohh! suke suke suke! (gaya upin ipin ye) tapi lg pening la nak pilih winners. wuwuwu~
antara contestants : 
2- epix
5- khai
6- ika (2 headers)
so sape yg belom join tu, meh join! tak rugi, kalo menang dpt hadiah, kalo tak menang pun. header korang cipta tu aku akan gune jugak ^______^ nak join? klik banner bawah ni
contest merekacipta HEADER blog ery farieha.
Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 1 MAY 2010
ok, STUDY MODE; switch ON now! don't lengah2 okey? wish me luck kay? ^_________^

nota : balek2 je abah tanye, "dah hbs study?" T_______________________________T 

8 comments:

  1. study study. balik study. hahaha

    ReplyDelete
  2. study ke? tak payah la.. hahha.. ko kan dah bijak..

    ReplyDelete
  3. chaon
    byk la ko pnye bijak
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. yg 1st tu cm baju skula.. hehe

    ReplyDelete
  5. haiyak
    baju skola?
    muahahahhaa
    okela tu, kembali ke skola
    muhahahaa

    ReplyDelete