(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, April 12, 2010

Aku tak suka berkasut.

hye. salam Isnin.
wah. hari ni update sampai 2 entries. wah wah! kerajenan melanda (pdhal stress mau study,pdhal tak study pun).  post kali ni just nak menjawab tag si Chaon. hadoii sebelom ni byk sgt tag & award aku tak terjawab sampai hilang dah, mane tah tag dorg tu. sorry sgt. mase tu mood cam takde sgt nak update. skrg rajen pulak! ahaha. tag ni pasal kasut. entah soh cite pasal ape tah. aku pun taktau. hahahhaa. 
aku tak suka berkasut. ye, aku memang tak suka berkasut tutup. aku suka kasut terbukak depan dan belakang. sodap je angin masuk. senang kate, SANDALS la.
kalo terasa nak ladies sikit, aku ske WEDGES sbb sangat2 tak suke high heels yang tumit tinggi and kecik tu. urhhh seksa mau jalan. tapi kalau wedges aku suka sbb stabil and takde nak sakit kaki sangat. aku kan ni pulak budak comel je (tak cukup ketinggian aku maksudkan), kdg2 best jugak la pkai kasut tinggi2 neh. hee. 
comelnyeeeee!
lepas tu kalau2 nak bawak g kelas yang pakai baju kurung, flat sandals je aku suke. i malu nak melaram gi kelas. awww~
lepas tu cikai2 g kafe ke, g kelas pakai jeans ke, aku ske pakai selipar je. huahahaha selekeh! patot takde orang nak mengorat. tak pun jenis selipa tinggi tu. tapi selipa tinggi tu aku baru pakai 2,3 kali kot. sebab awal2 pakai melecet kaki aku. habes buruk kaki i taw. urhhhh.
I LOVE BANANA PEEL (ni bukan slipper aku)
aku sebenarnye tak perasan taw sme pick aku google ni sme warne PINK. huahahahaha. haishh kalo da suke pink tu, mmg xleh lari laa T______T semua kasut ni aku ade, cume malas maw snap pic laaa. google je terus. heeeee. yang paling hampir same yang selipa wedges tu, corak je lain =)
DSC01980.jpg picture by EryFarieha
gi 1st exam pun PINK. hah.
err tudung tu tak hbs touch up lagi. xdela sopan benau tudung ke bwh T__T 
nota : dah lepas 1 exam, 6 bakal menyusul. next paper Rabu. so kite enjoy dulu.
aku tengah sakit gusi; ade gigi bongsu nak tumbuh. saketttt~ ='( 
contest merekacipta HEADER blog ery farieha.
Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 28 APRIL 2010

22 comments:

  1. kalo aku pakai baju pape pun sarung je sipa jepon. sng cite.

    ReplyDelete
  2. aku ingatkan nak buat pasal kasot sendiri.. ceh.. hahha.. xpe2.. rajin ko google n buat entri..

    ReplyDelete
  3. wakakaka
    lg malas nak amek pic sendiri
    tapi sme jenis kasut aku cte tu aku ade.

    ko mmg. hahahaha =P

    ReplyDelete
  4. kalau x suke berkasut, pinjam kaki ayam jer la miss ery..free lg woo.ahaha

    ReplyDelete
  5. uihh
    xdela x berkasut
    kasut tutup x suke.heeeeeeeeeee

    hahaha i ade yg tu. corak je lain, tp reben kt tali same. weee

    ReplyDelete
  6. ms memule pakai spek merah tu.. kawan kawan waw wau kan x

    ReplyDelete
  7. cikwanik: of kos laa.hahaha tp dorg mmg taw ery minat merah =P

    ReplyDelete
  8. suke!!!!!!!!!

    semue kale pink, i like! =)

    ReplyDelete
  9. tingin nk pakai kasut tggi tp dah ckup tggi..pakai kang nti org ckp cm galah plak..isk..isk..isk..

    ReplyDelete
  10. suka sgt kasut tp kalau nak beli,asyik xde je size 11... jari ni panjang sgt..potong kang br tau hehehhe

    ReplyDelete
  11. zella: sian diee

    fyza: xyah dah. haha kang pelik je

    cikkiah: maseh yer

    ReplyDelete
  12. ery, comelnye banana peel yg bukan ery punye tu hehehe

    ReplyDelete
  13. ahahaha
    tp ery punye lg comel taw
    cume x jumpe je gambar nye =P

    ReplyDelete
  14. haha..
    sume pink..
    x rasa pmpuan ke ery..??

    ReplyDelete
  15. p3perak: ehh mmg perempuan pn. sejati taw. ahahahaha

    ReplyDelete
  16. igtkan aku utk join kontes ko, mcm menrik..hehe

    ReplyDelete
  17. pi temuduga kena pakai kasut tutup gak, hoho.

    ReplyDelete
  18. tu interview
    len cte
    hehehehehe
    mende formal mmg la kasut bertutup
    huhuh

    ReplyDelete