(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, April 5, 2010

SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana ...

hah! besa header abg Ben ni aku taruk. heeeee. errr korang kenal tak siapa die? hah? x kenal? iskk. die antare blogger yg aku baru kenal jugak. heeeeeeeeeee. first tgk die kt Kelab Blogger kt Facebook. die owner kelab tu. mase tu aku pun mempromo blog aku kt group tu. lepas tu die follow aku dlu. halamak. bangge kejap. hehh. tp jgn risau, suda folo abg Ben semula. heeeee. abg Ben ni antare blogger yang sgt rajen update! bagus sgt. aku sekali sehari pun susah. die sehari mau 20 entries. huiiyoo kagum kan? ^____^ 
okay. sekian cerita blog owner. heeee. skrg cerita, SAYA MAHU BLOG SAYA DI JELAJAH OLEH BEN ASHAARI kerana aku rase blog aku sgt COMEL. muakakakak sile meluat skrg. alaa blog je comel, tuan blog nye? haremmmm. hahaha. lagi, saye mahu meng"up"kan trafik di blog ini. yelaaa, sape takmau blog die fofuler kan? mane tau silap2 boleh tercalon dalam ABP 2020 (Anugerah Blogger Popular) ke. muakakakka. hah lagi 1 kan abg Ben! blog saye ni tgh menganjurkan kontes. cube tgk atas tu; Contest "Tunjukkan Bakat Anda." tu kontes membuat header utk blog ni. so abg Ben tolong la promo2 kontes ni ekk. kalo abg Ben masuk lg afhdal. heeeee. 
rasenye tu je lah kot. so ape lg abg Ben, meh jelajah ke cni meh ^____^ thanx abg Ben sbb buat jelajah blog ni. sangat rajen kan beliau? ^_______^ 

contest merekacipta HEADER blog ery farieha.

Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 1 MAY 2010

9 comments:

  1. oh. ni ke blogger ben tu. huhu

    penah gak jejak blog die dulu tp x jejak balik. hehe

    rupanya dia ada kelab blogger~

    ReplyDelete
  2. kak wanie: tp nak meramaikan lg.huu

    yana: haah. hehehe

    ReplyDelete
  3. anugerah blogger popular heheee

    ReplyDelete
  4. huhu nak join kontest tapi xde idea lagi.. (T_T)

    ReplyDelete