(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Saturday, April 17, 2010

Gatsby Street Fair membuatkan aku panas!

hye. salam Sabtu.
eh eh ehhh panas yang dimaksudkan bukan la panas = marah. oh tidak, tidak! panas yang dimaksudkan panas = hot. cuaca panas! ahaa. yelaa, die wat kat tepi TS tu. berkepam-kepam weh aku! self-confident trus down. trus tamaw amek2 pic sbb rase cam hodoh gle kan? huhhh hehh.
g sane dgn akak Otak Ketat atau name sebenarnye Huda. sampai2 je aku berdebar. tah nape. sbb RAMAI sangat bloggers aku tak kenal. ohh dan ramai juga la bloggers tak kenal aku. huh heh. mmg laa, bajet aku femes ke? tidak2. lalalalala~
aku malas nak update pepanjang. tp kan, aku TERHARU sgt sape yg tego aku. "ery farieha kan?" aku menjawab dgn muka blur, "haah2. sape ek?". hakhakhak jgn marah aku terlalu jujur. aku lambat cam muka orang. antara bloggers yang start tego aku dulu :
- Kapten Luffy -
- Dex - (kau jage sign aku tu lek lok. hakhakhak)
- Chaie -
- Ellis -
- Nunu Eera -
- Azfar - (contestant contest aku)
tu je kot. ke aku ade missing? maklom la, aku mmg short term memory weh. sorry T_____T lain-lain bloggers yang aku kenal :
- Liyana -
- Haziq - (aku xnak pngl kau Sendra)
- Darkbatman -
- Melz -
- Sara -
- Nabil -
- Zac Zirwan -
- Azuan -
- Yob -
- Huda -
tu je aku dpt ingat. aku rase cam ade lagi. kalau ade please komen. huuuuu sorry2. ade jugak blogger yang aku penah dgr name blognye tp jarang2 nak komen, aku tak tego. huh heh malu laaaaa T___T lain kali eh aku tego =P nak tgk gmbr? nah!
ni la akak Otak Ketat ^___^
bjus size S tp macam L je pada aku T___T
sape blkg aku tu? sila kenalkan diri.
hah tu je pic ade. kan dah kate mcm intro td, berkepam-kepam badan aku (wlopon die asik sembur gatsby kt aku), so self-confident down mau amek gmbr. huh heh. tah pahape kan? T___T whatever pun, event td BEST !! cume bawak balek 3 je hadiah redeem, sbb main tak beria sgt. tp mcm2 kenangan time main. kete habis "minyak" la. main pool style jolok lah. main kacang tu aku paling x puas hati! sape dpt tumbuk kacang tu, mmg aku tabik. huhuhuh. tahun dpn jmpe lagi. bak kate akak otak ketat, "next year kite datang kne dah femes. baru best". hakhakhak. ketidakpuashatian? ade jugak. tp biarlah rahsia ^_____^ next time jumpe jangan segan2 tego okay? ngeeee~
nota : penat gile. mau tido dulu. pastu STUDY!
al-fatihah utk arwah Achik SPIN.

contest merekacipta HEADER blog ery farieha.
Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 28 April 2010

70 comments:

  1. ery..thanks tegur aku tadi..sumpaha ku terkejut tiba2 ada dengar orang panggil aku "haziq"..dalam blog,it is sendra lahh..hahhahahh...takpe,aku tak kisah..terharu jumpa kawan sekolah rendah..tapi tadi,ramai sangat kan orang...tak dapat nak spend masa kejap dengan kau borak2..
    anyway,thanks tegur aku..hari ni aku blushing sangat2 sebab tak sangka kuehtart.com ramai orang kenal juga rupanya..syukur..happy banget..

    *hari ni perasan macam artis*

    ReplyDelete
  2. nmpk kamu tdi.
    spek bingkai merah !
    tapi lupe name.
    jdi tak tego.
    hOho =D

    ReplyDelete
  3. haziq; saje xnk panggel kau sendra. geli aku. wakakakakak~
    ahh ngade2 ko. glemer la tu? =P

    innz; ye kah? wawawaaa maceh la ingat spek saye =P

    ReplyDelete
  4. nampak jugak tadi... mase q sejam tuh.. hohoho..

    perasan2... weng2 @.@

    ReplyDelete
  5. laa
    nampak bukan nak tego
    hohohoh
    rmai jugak rupenye nampak =P

    ReplyDelete
  6. hahahaha
    statement tak leh blah otak ketat siot

    masa kami g makan x nampak korang. kalau x mesti aku ajak sekali.

    hari ni aku datang dengan Dude. jumpa sara sorang2... ajak sara. jumpa Azuan sorang2... ajak azuan. pastu ajak Qiha n Shahril sama2... ramai2 best.

    ReplyDelete
  7. (eh... komen aku hilang??)... kena taip semula lak

    kalau aku nampak korang masa nak makan lunch mesti aku ajak tadi.

    pagi2 jumpa sara sorang, ajak sara. jumpa azuan sorang, ajak azuan. pastu ajak Qiha n Shahril.

    ramai2 best wooo.. hehe

    ReplyDelete
  8. patut laa muka familiar. haah. saw u ! :D

    ReplyDelete
  9. ahaha
    aku dgn otak ketat da makan awal2.
    lapoo siot~
    komen ko x ilang. blm approve je la. hohoho~

    eda; omg! yeke? hehhh. npe la x tego?

    ReplyDelete
  10. memang enjoy sakan kan.. lain kali kalau ada boleh join lagi.. penat dah ni.. oklah nak rehatkan badan pulak...

    Largest Bloggers’ Gathering in Malaysia

    Banyaknya Games Kat Gatsby Fair

    ReplyDelete
  11. hi hi! selamat berkenalan! ehehehe

    ReplyDelete
  12. sygnye la tak tau ada event gatsby ni ha..heheh :p

    ReplyDelete
  13. jard; selamat berkenalan. pasni g event nuff leh tego dah =P

    epix; tu la x alert :P

    ReplyDelete
  14. muahahaha dah agak kenal2 ni, len kali tego2 ekk. heheh :)

    ReplyDelete
  15. HAAA best gila okay. nasib baik la u guys lambai lambai kalau tak i dh lost :( eh aku dh lost wkakaka

    ReplyDelete
  16. tadi pg pc fair je.. hehe.. best erk..~

    ReplyDelete
  17. kahkahkah
    xde i-i dah
    aku kau je
    wahahaha

    nina; best gile2. tp panas, tu je.huu

    ReplyDelete
  18. haah terus hilang i u, kalau jumpa otak ketat tu smua dh hilang dh wkaka :O btw betul lah lepas ni kene popular dulu jadi top blogger baru mcm cool je pegi event nuffies kan?
    bila tak popular ni smua tak knl pun. agak kecewa disitu. lepas ni nak letak justliyana.com lah KAH KAH KAH

    //next time kite kene pakai spek beso2 tau baru gempak

    ReplyDelete
  19. haha. mmg. rasa mcm picisan gle. padahal mmg la picisan. tp tetap tak puas hati. haha. tade2. lg bagus cmtu. i kan pemalu orgnya. hahaha. woh game kacang paling tak logik! menyampah gle. haha.

    ReplyDelete
  20. hakhak
    mmg picisan pun
    =P
    btol3~ geram sme itu game!

    ReplyDelete
  21. laa,.,kamu yg itu.,.
    1st tym dtg blog nih,.,

    tp,bla tngok psl ntry nih,trus nk tngok.,

    i was there too.,.

    ReplyDelete
  22. ahah itu saye
    kenape? cam ke?
    haduh mst sbb skeleh gile an?

    ReplyDelete
  23. tapi aku tak pegi.. hahha.. macam mane nie? xpela.. kang masuk akaun aku je ok.. wakaka..

    ReplyDelete
  24. eh eh apekah?
    lalalalalala~
    enggak ngerti!

    ReplyDelete
  25. patotlah macam kenal masa tgk semalam. erkkkkk! tp sori malu nk tegur kamuu :)

    ReplyDelete
  26. siapalah ery farieha ni. wooohooo! haha.

    ReplyDelete
  27. best gler dapat kenal ramai bloger. jeles2

    ReplyDelete
  28. suaidah; awatla ramai benau malu dgn aku ni? wuwuwuwuw kan da rugi. wakakaka~

    yob; ahaha siot je. gagap2 je ko nak sbt name aku, naseb betol!

    aidi; eh ko x kenal rmai bloggers ke? ko bkn agak pemes ke? :D

    ReplyDelete
  29. ait ait salam kenal.... hehehe tgok gambar rasenye byk kali berselisih bahu semalam... heheheh :D

    Khaizarien @ atie Blog

    ReplyDelete
  30. laaa. kau ke sebelah otak ketat. haha. sorry tak tegur sbb aku kurang kenal. maknanya masa register kita dah dekat2 dah.

    (rasanya kapten ada kenalkan kau tp aku blurr. ramai sgt org yg dia kenal. tunjuk2 dari jauh. tak dapat nak keep track)

    ReplyDelete
  31. aku laa.ahaha takpe2. skrg da kenal. hik3 :P

    ReplyDelete
  32. aku ade tegur. x perasan ker.hehe..x der la..aku x knl ramai prg pon coz dikaburi oleh amoi2 gatsby.

    ReplyDelete
  33. ade ke?
    ahaha iskisk tu la laki.
    amoi tu je nampak. bloggers x nampak =P

    ReplyDelete
  34. aku tgk gambar kau aku perasan
    tp rasenye tak tegur kot smlm .
    hihik . segan lak . hahaha

    ReplyDelete
  35. aku pn perasan ko
    tp x pnh tego blog ko
    aku pn x tego la ko
    heee :P

    ReplyDelete
  36. huh..macam ada nampak kamu semalam..
    tapi tak tahu itu kamu..
    huuhu~

    xpe2..lenkali kita tegur2 k.

    ReplyDelete
  37. hihihi takpe noor
    len kali kenal dah
    ngeee :D

    ReplyDelete
  38. kamu pun ade? sori la yek? saye seorang pemalu

    ReplyDelete
  39. aku lg laxfemes xkenal org
    huhu betul2 utk nx year kena bg femes ah

    ReplyDelete
  40. tp xleh femes sgt
    kang org knal kite, kite x knal org.
    x best.huhuhu~

    ReplyDelete
  41. sorry,ak dah nampak ko,tapi ak pemalu sgt..hahaha

    ReplyDelete
  42. isk apela pemalu2 ni? =P
    aku agak dah ko nampak aku. byk kali terpandang2 tp x tego pun.
    ciss :P

    ReplyDelete
  43. ow, name O.K adalah Huda, habislah dia pasni,, hohohoho...

    aku x suke pggl dia otak ketat, macam jahat.. pasni pggl huda lah, haha

    ReplyDelete
  44. hahahhaa
    die sendri x ske org panggel die otak ketat

    ReplyDelete
  45. nampak kamu jugak..
    tp segan nak tego..
    ni bru nak tego..hi! hihi..

    salam kenal~ ^^

    ReplyDelete
  46. ahahaha
    okay2 takpe.
    next time tego2 yerk
    heee haii~

    ReplyDelete
  47. hahaha. fid oi kau nak buat apa lepasneh? ahahaha. aah lah aku pn tak suka org pggl aku cmtu. tak komersial langsung. nnt lah aku tuka nama yer fid. hahaha.

    ReplyDelete
  48. sumpah jeles!!!!!!!
    waaaaaa!!!! nak gi jugak!!!!!!!!
    nak nangis aku tengik sume blog gi bende ni.. sedeh giler weh..

    ReplyDelete
  49. uih relax
    xmo nanges2
    hohoho
    nnt next event gi laa :D

    ReplyDelete
  50. hi..

    mcm nmpkje smlm...mm..btw, sy sheeda...

    ReplyDelete
  51. yeke sheeda?
    heee xpe,salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  52. ak jenis pemalu...so paham2 la..huhu

    ReplyDelete
  53. aku tau
    most lelaki yg dtg sme pemalu oh
    huhu

    ReplyDelete
  54. aku dapat sms, ts nak turun salji. tu aku tak datang.

    ReplyDelete
  55. yeke?
    ramai jgk perasan ek.
    hadoi~

    ReplyDelete
  56. aku dtg weyh..tp jap jer..
    ag pun aku bkn knl sape2 pun kt sne..aku mls lame2

    ReplyDelete
  57. huhu
    ms tu semua org bau peluh n ketibas

    hehe
    muka mcm anak tikus dh comot2 je

    ReplyDelete
  58. cis, ko perli aku ke kat komen nih? siot tol.

    ReplyDelete
  59. aidi; aku perli ke? laaa ko yang terasa lak. hahaha!

    ReplyDelete