(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, April 19, 2010

Review Gatsby & Bloggers | Part 1 |

hye. salam Isnin.
hari ni ade 1 sejarah buat aku. exam sepatutnye pukul 8.30am dan sepatutnye pukul 8am dah gerak pegi tapi 8am aku baru bangun. omaigod!! kelam giler. berjalan kaki ke DECTAR mau 15 minit. sampai2 mau pukul 8.30am, boleh masuk lagi ke? sumpah aku berdebar & rase nk menanges. T____T tengah turun bukit kolej, nampak Fify naik kereta & aku merayu kat die utk tumpangkan aku. die pun tumpangkan laa. ya Allah bersyukur gila aku. terima kaseh Fify. jasamu sangat dikenang ! huhuhuhu.
######################################################################
review Gatsby Street Fair;
AWESOME !! cuma aku berasa sedikit sedih bila dah tak dapat sticker 'Malaysia Book of Records' sbb daftar lambat. dan tak dpt bergambar masuk TV9. ohh daku kecewa ! games yg ada mmg dah boleh agak game ala2 FunFair gitu. game ganas2 je aku tak main. uishhh I kan lemah lembut orangnye. auwww~ kalo ade makanan disediakan lagi best kot. bak kate akak Otak Ketat, nasik lemak sebungkus ke.. nasik ayam sebungkus.. air sirap.. masyukkk! hahahahaha (kau ingat majlis kawen ke ape) pastu, kalo buat kat tempat berhawa dingin (air cond) lagi masyuk kot. ehh banyak pulak songeh ek? lalalalala~
review Bloggers;
1) Otak Ketat a.k.a Huda. ramai tertanye da lame ke kitorg kenal? mmg pun. kitorg kenal since blom bergiat blogging lagi. tapi ktorg kenal dr alam maya ni jugak. dr MyRakan kot tak silap (tah wujud lg ke social network tu?) since aku form 4 ke form 5 tah. almost 4 years jugak laa. akak ni mmg otak sengal. hah otak sengal sesuai le kot kak. ekekekek. ktorg mmg sekepala la bab2 merepek meraban. hehehe.
KIRI - otak ketat
2) Liyanaa a.k.a Ynn. first time jumpe. cool jugak die ni. boleh la dibawak merepek kerepek. buli pun best die ni. ekekekeke. tapi sepanjang event ni die byk hilang. g dating ngn FWZ die je. aku rase die antara pemes blogger tapi dah ko dok merayau dlm TS tu ynn, sape nak tego ko? ngeeeee. comel jugak orangnye. feewwiit! ehh ikhlas ni ynn ^____^
curik dr blog ko Ynn
3) Kapten a.k.a Luffy. ape name betol die pun aku tak sure lah. blog die pemes. muke die je x pemes. sbb bile taruk pic, tang muke die elok petak hitam. mmg betol la tu muka ko kapten. kahkahkah. die ni bagus. sme blogger die kenal. i mean, die leh cam muke sekor2. ramah jugak la die ni. kalo lagi sekali jumpe, dah boleh bawak bertumbuk kot. hahahahaha.
curik dr blog ko
4) Dex. dia ni aku kenal gitu2 je dlm blog. selalu chat kat chat box tu. die ni antare blogger TEGAR ah. pasai pa? dex, kau turun dr Perlis eh semate-mate utk event ni? tgk! tegar tak tegar? kalau aku tak kuasalah. dah la datang sorang2. pergh berani mati btol kau ek. jumpe2 aku, trus mintak sign. wow! terase artis sekejap weh! tapi aku malu2 jugak la. awwww~ die ni ramah gak la. aku rase semua bloggers die tego. bagus la kau. tabik tabik !
curik dr blog Darkbatman
DEX yg ala2 jason mraz tu
5) Chaie. die budak UKM KL.(tp akak otak ketat asik dgr UniKL je) aku tau la UKM KL sebelah TS je kan, lepas exam boleh terus datang TS. caitt! aku 7.00am da bangun taw gerak dr Bangi naik ktm lembab. comel je Chaie ni. baru ingat nak cocok2 line sekali tengok dah ade awek. hancusss! (bukan dulu kau sibuk crik awek ke? da jumpe ek? oh pasrahnye T__T ) err tapi kalau kot2 kau single, bagitau aku ek. wakakakakaka. (abaikan aku yg xtau malu ni)
tgh tu Chaie. culik dr Ausmelankolik
6) Ellis Suriyani. gadis ni pun kental jugak. tak silap aku die bukan dr area KL. Melaka ke Kedah tah. turun semate-mate utk Gatsby. and sorang2. die ni ramah. aku rase semua pun die cam muke. bagus la u ellis. rase cm terharu je u kenal i oh. sumpah!
errr saket perot. nak g toilet. ade lagi bloggers aku nak cite ; Sendra (ni plg SPESEL), Zac, Huda, Nabil, Azuan, YobSumo dan lain-lain. to be continue .........................
contest merekacipta HEADER blog ery farieha.
Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 28 April 2010

32 comments:

  1. haha... ble masa lak la aku ada awek neh?? kontrobesi neh~~

    ReplyDelete
  2. chaie; takde ke? omaigodd! :P

    anak perak; tu je la yg kenal. uhuhuh

    ReplyDelete
  3. hahaha. hoy tayah ar tampal gambar tu byk2 kali. muka aku dah ar selebet gila. jatuh saham yg mmg tak tinggi neh. wakakaka.

    ReplyDelete
  4. kak huda; nak gak!
    ahahahahaha

    kak wanie; huwaaa tula :(

    zac; alaaa gmbr ko kt kamera ko la. ekekek~

    ReplyDelete
  5. best gila ! sumpah kecewa tak gi .btw dah leh tuka email.yeeeeeeeeeeehh!

    ReplyDelete
  6. lepas ni aku jumpa aku nak gusti ko

    ReplyDelete
  7. aku pun ingat ada sedia makanan~ tapi kira ok la kapten belanja hehe....

    ReplyDelete
  8. wahh..ada gambar aku ngan chaie lah..aku kat gatsby tu ah baru kenal dia..gang terus..haha

    ReplyDelete
  9. huh kau.
    dgn aku sombong.
    wakakakakak =P

    ReplyDelete
  10. uik nama darkbatman takde.aaaaaaaaaaaa..sedih2.ahaham

    ReplyDelete
  11. sabau2.
    tunggu part 2; lgpun x smpt sembang lgsg ngn aie.huhuhuh

    akmal; ko lagi laa. tego pn x smpt. huhuh

    ReplyDelete
  12. rugiii tak join sepray2 gatsby. ngan bloggers ku suka eventnya..tapi tak pegi lahh. sign ery ramai yg minat ni. ada petua tips ke carik peminat blog :D

    ReplyDelete
  13. hahaha mane ade peminat dayah oii
    huuuu

    ReplyDelete
  14. wah wah.. bestnye klu ada kat malysia. mcm2 gath ada.. kt cni?? herm :(

    ReplyDelete
  15. arieza; meh cpt2 balek msia :)

    dex; alamak sbb ape hah?

    ReplyDelete
  16. Wah ramainya join.. tak dpt nak join tak cukup fulus nak ke sana.. lagipun semua terer2 je.. kita blog cikai je

    ReplyDelete
  17. nice 2 meet u in tis event..;)

    ReplyDelete
  18. aku pon tegar gak weh.
    jauh aku datang tau.
    5minit je umah aku dari TS..hehehe

    ReplyDelete
  19. otak ketat yg comel
    aku sumpah x caya dia dh tua tp masih muda
    hohoho

    =P

    sbb tu aku blari2 cpt2
    sbb nk sticker malaysia book of records
    hehe

    ReplyDelete
  20. ahahah huda, dah2 la tu puji akak huda tu (name da la same)
    ko dpt ke no? aku x pun. wowo~

    ReplyDelete