(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, April 8, 2010

*UPDATE* Contest "Tunjukkan Bakat Anda"

okeh. sbb mood study aku hilang, so aku nak update pasal contest aku ni. penyertaan memuaskan hati. semua header mengujakan aku. hehh. aku akan show kt korg header yang peserta dah buat.

[Untitled-1.jpg]
2) epix
3) ariff
4) aisya
6) khai
7) bieyra
[ERY CONTEST 2.jpg]
10) ainaa
11) akeep

14) azfar
hah amek. pening jugak aku nak judge. muahahaha. so, kepada semua yang nak join, tapi masih mencari idea. takpe, take ur time. tapi make sure join taw! haha. ade 4-5 blogger yg nak join, tp masih pk2. alaa xyah pk laaa. masuk je. buat je header, then submit. mane tau naseb2 menang? ^__________^ 
dah, time to study ! go go chaiyok ery! 7 subjek kne cover. hehh banyaknyeee Y__________________Y

nota : wish me luck !


contest merekacipta HEADER blog ery farieha.

Photobucket
click for info. jom join ! berbaloi-baloi =)
tarikh tutup : 1 MAY 2010

50 comments:

  1. ehehe ;)
    areev, kan chantek kan? berbakat btl dorg :D

    ReplyDelete
  2. susah benor nk memilih..sume cun2 ..ahaha

    ReplyDelete
  3. wahhh..semuanya cantik..sangat kreatif org yg wat tu..

    =]

    ReplyDelete
  4. urgh. tolong judge je la. nak judge pun cam susah.urgh

    ReplyDelete
  5. perghh..mantap lah..cantik2 sumenye..pilih je sume tu..tiap2 bulan tukar banner.haha

    ReplyDelete
  6. yani: mmg cdg cmtu pun.
    tp nak pilih the best utk bg adiah
    heeee

    ReplyDelete
  7. Hehe..nak joinlah, tapi tunggu blog post ya..dalam proses membuat ni..:)

    ReplyDelete
  8. wah~ mmng btul memuja2 ko ni~
    ahakzz

    ReplyDelete
  9. chantek2 dorang bikin header tu eik .... terpaksalah wa bikin yg lain ni ... huhuhu

    ReplyDelete
  10. fuhh...cun melecun header yg diorang buat...memang nak pilih pun pening..semua sedap mata memandang....hehe

    salam ziarah dari blog guling2...

    ReplyDelete
  11. pehh best gile. ni rasa nak buat contest gak ni. bijak bijak. hehehe

    ReplyDelete
  12. ruti: aihh. ko xnak join?lalalala =P

    wachak: yeah join2. ko pn blh thn kretifnye

    wanie: hee chantek kan?

    green: okeh! join jgn x join!

    azrul: ekekkee tulaa. rambang mate

    zida: buat jgn x buat. hehehehe

    ReplyDelete
  13. wah ada contest.. best ni boleh join.. he he.. hadiah dia aper???

    ReplyDelete
  14. hadiah cash.
    tapi bpe tu x decide lagi
    heeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
  15. wahhh semuanya berbakat...kalo sis masuk, konpem last sekali..hahaa sbb setakat guna PAINT sis pandai aaa..aahah

    ReplyDelete
  16. ahahaha
    reti jgk gne paint
    org lgsg x reti
    =P

    ReplyDelete
  17. wow..comel2 semua header tu..bole tukar2 header la mcm ni..sbb de banyak plihan.

    ReplyDelete
  18. letak gamba aku cantik.. hahha.. no2 n no 14 bleh tahan..

    ReplyDelete
  19. wahh.. serius byk yg lawa2.. byk jer yg berkenan di hati ni.. hehe..

    ReplyDelete
  20. hehehehe
    die plak rambang mate =P

    ReplyDelete
  21. adoiya banyak betul yang cantik2! slim la harapan aku nak menang nanti..

    ReplyDelete
  22. kire plak?
    xyah kire2 laa
    aahaha

    park air: uihh. saingan tuu
    heheheh

    ReplyDelete
  23. waaahhh...saya suka yg hunny bunny buat tu...2nd header...CUTE !!!!!!

    ReplyDelete
  24. adoi. .mak aih. .lelawa sume nye. .sempit dah nie nk mnang. .aha

    ReplyDelete
  25. aha
    relax2
    jgn merendah diri sgt =D

    ReplyDelete
  26. nt 1may nk check la sape pemenang.hehe

    ReplyDelete
  27. Joint juga contest ni ... hehehe
    http://guaotai.blogspot.com/2010/04/contest-tunjukkan-bakat-anda.html

    ReplyDelete
  28. sume cantik..huhu...
    nak tarik diri leh?huhu

    ReplyDelete
  29. uihh
    xmo la tarik diri
    mane tau rezeki menang?

    ReplyDelete
  30. jom cek entry saya:

    http://belog-cap-ayam.blogspot.com/2010/04/contest-tunjukkan-bakat-anda.html

    ReplyDelete
  31. salam..

    wah, sume cantik2..
    kalo sy, sy tataw nak letak sape no 1..
    huhu..
    congratz semua, mmg cantik lah!

    =)

    ReplyDelete
  32. hhaha tau xpe. juling gk nak pilih
    huhuhu

    ReplyDelete