(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, December 28, 2010

Kisah Big Gathering Times Square.

Hye. Salam Selasa.
Hurm. Kalau ikutkan, aku tak nak update entry pasal Big Gath ni, sebab apa? Sebab adalah. Biar lah aku je tahu =) Tapi disebabkan link blog aku dah ada pada semua blog yang update pasal gath semalam, jadi aku kuatkan diri nak update jugak. 

Kelmarin, perjalanan dari rumah aku (Serdang) ke Times Square sangat memakan masa yang panjang, 2 jam! Harus lah naik KTM-tren, tu pasal jadi 2 jam. Kalau kereta, takdelah sampai 2 jam. 2 jam tu dah boleh sampai Ipoh kot. Tak pun Melaka =__________=" Aku gerak pukul 11am, sampai pukul 1pm. Pukul 6pm dah kena gerak balik. So dalam 5 jam je aku kat TS, dan sejujurnya aku cakap, TAK PUAS ! ='( Perjalanan pergi balik je 4 jam. Haish, memang aku cakap lah, kalau lepas ni kena ke TS naik tren, SUMPAH aku tak nak pergi dah. Penat sangat ! 

Ramai yang aku plan nak pergi sana. Huda, Ika, Eazy, Nik & the gang (Tia, Aus, Che Arm). So memang pagi-pagi aku dah dapat mesej "Ery, kau pergi tak?". Sebab malam sebelum tu, aku ada cakap aku mungkin tak komfem sebab tak berapa sehat. Tapi nasib baik pagi tu aku dah OK sikit, so aku pergi je lah. Sampai-sampai semua tengah bowling, so aku jumpa Nik & the gang kat Wendy's. Makan-makan dulu. Tapi tu pun makan tak habis sebab terlalu penat berjalan, sampai hilang mood. 

Pukul 2pm baru la gerak ke tempat bowling. Tapi Huda dengan Ika, pergi jumpa Sigg kat KFC. Lepas tu, layan lah bowling 1 game tapi lambat habis sebab 1 lane je 8 orang. Haha. Kebuluran, kepenatan bebudak lane lain tunggu kitorang habis main. Lepas tu lepak food court pulak, sembang-sembang, gosip-gosip. Masa lepak ni la Rina Salleh dengan Cik Epal datang. Tapi dengan dua-dua artis ni aku takde gambar =________=" Meh la layan apa gambar ada. Gambar-gambar ni kredit untuk Daydeck, Tia, Nik dan Mili

Antara yang ada. Ok, aku takde sbb balik awal =___=
gadis-gadis hangit. kehkeh. 
masa aktiviti membowling. yang pink tu Miss GT.
discussion for next gath by Mel. 
Milimilo. Emi cakap, Mili kembar aku. Haha. 
Kech yang segan sangat nak masuk dalam tu, padahal dah main bowling lane sebelah bloggers. Ceit!
No caption. *Hahahaha.
Howt babe!
Ni list bloggers yang hadir : (rembat dari Nik) ada yang datang awal, balik awal. Ada yang datang lambat, balik awal (aku la tu). So ada beberapa bloggers yang aku tak sempat nampak muka pon. Contohnya Zami. Huhu.

  1. Mel -  http://melromeo.com/
  2. ZueZoey http://zuezulaina.blogspot.com/
  3. Evagurl http://evagurltingtong.blogspot.com/
  4. Eazy Izzuddin - http://eazy-izzuddin.blogspot.com/
  5. PojiePooh - http://pojiepooh.blogspot.com/
  6. Azfarul http://enciksedap.com/
  7. Yutaka http://risingsunawakenmoon.blogspot.com/
  8. Aisya http://theamarylliss.blogspot.com/
  9. Amir Rayyan - http://amirrayyan.blogspot.com/
  10. Daniel Adie - http://danieldeadie.blogspot.com/
  11. Jojo Bdina - http://jojobdina.blogspot.com/
  12. Qarl http://mohdhaiqal.blogspot.com/
  13. Hizami Rahim - http://www.budaklelaki.com/
  14. Aien http://aiensepet.blogspot.com/
  15. Hazman http://hazmanfadzil.com/
  16. Kech http://www.nurhidayahyahya.com/
  17. Chaon http://mrchaon.blogspot.com/
  18. Cik Helena http://www.cikhelena.com/
  19. BeanMorenohttp://www.suterablogger.com/http://www.beanmoreno.com/
  20. Shahrul Hairy Shaharuddin http://www.shahrulhairy.com/
  21. Gadis Terbilang http://gadisterbilang.blogspot.com/
  22. Nik Mashimaro http://www.hatisamronkin.com/
  23. Hannan al qudsey http://hannan-al-qudsey.blogspot.com/
  24. CarlSamsudin http://carlsamsudin.blogspot.com/ & http://carlsamsudin.com/
  25. Encik Psychopathttp://babipunyestalker.blogspot.com/
  26. Eykameow http://eykameow.blogspot.com/
  27. Hana http://www.hanalovenest.com/
  28. Fendi http://fendidahada.com/
  29. Syida Shukor http://syidamumue.blogspot.com/
  30. Eny http://www.sickchild72.com/
  31. Mieya http://mieyabubbletalk.com/
  32. Syazberry http://syazberry.blogspot.com/
  33. Milimilo http://www.milimilo.com/
  34. Phreak-id http://www.phreak-id.com/
  35. Fariq http://www.fariqscorpio.com/
  36. Zelo http://zelo55.com/
  37. Andy Sahlam http://andyhowtt.com/
  38. Dayah Ramli http://chocolate-comot.blogspot.com/
  39. Huda Luna http://hudahyedo.blogspot.com/
  40. Ika Honey Bunny http://cutsiewootsiehoneybunny.blogspot.com/
  41. Aus http://www.ausmelankolik.com/
  42. Mohamad Zulhelmi http://anakperak.com/
  43. Che Armster http://www.chearmster.com/
  44. Tia http://crayzeebaybiey.blogspot.com/
  45. Red Linda http://redlinda.com/
  46. Rina Salleh http://inisyurgadunia.blogspot.com/
  47. Cik Epal http://cikepal06.blogspot.com/
  48. Cik Lily Putih http://www.ciklilyputih.com/
  49. Eyriqazz  http://www.eyriqazz.com/
  50. Ery Farieha http://lapinkyery.blogspot.com/
  51. Daydeck http://www.daydeck86.com/
  52. Shara  http://duniasigadisbunga.blogspot.com/
  53. Cik Platipus http://sarangplatipus.blogspot.com/
Boleh la roger satu-satu blog tu tengok dah update pasal gathering ke belum. Whatever it is, korang memang terbaik ! Pada yang tak sempat bertegur sapa tu, maaf lah. Mungkin segan. Keh keh . Next time kita tegur-tegur ya! Hehe. Ok thanx bye!



tak puas :((

61 comments:

  1. huhu.
    siriyes.
    mule2 ingat mili tu ery tau.
    tp tgk lama2, lain pulak.
    hehe.
    XD

    ReplyDelete
  2. nak tegur la sume! hello korang!

    ahahaah!

    eh asyik maen boling karok je, t buat aktivit laen pulak~ bekelah ke,

    ReplyDelete
  3. pergh,,sampai je bowling dah perasan si ery,, tapi nak tegur pk 60 ratus kali.. ngeh3..

    ReplyDelete
  4. hehe. penat gila kan beb? dahlah naik tren. kau pulak tgh demam kan ery?

    ReplyDelete
  5. rajin betul letak link hehe
    and n mili mmg kembr
    baru nk ckp
    xD

    ReplyDelete
  6. yay! kte gangg! ;)

    err.. no caption ? demyu ery!
    haha!

    aah! ko ngan mili ade iras2!

    errr ... apesal aus begitu ? *tutup muka*

    ReplyDelete
  7. one word!

    JELES!!

    GRRRR!!!!!!


    pasni tlg la wat gath kat TS tu time aku ade..da dekat sgt da kot dgn uma guwe.. :((((((

    ReplyDelete
  8. aku mmg tak ditakdirkan untuk g gathering bloggers... hehe

    ReplyDelete
  9. bestnye nengok gmbr2 tuh...ish ish bile next gath ek?

    ReplyDelete
  10. Segan lah nak pergi even ada kat sini ~..~heh.

    ReplyDelete
  11. tiap kali tgk pic2 gath korang mesti aku jeles.hahahaha

    ReplyDelete
  12. mmg best..tp dpt jumpa ery kjap je..huu

    ReplyDelete
  13. wah..bestnyer pi gath..
    salam kenal ery ;)

    ReplyDelete
  14. laaa,kenapa ramai yg ckp kite kembar ni?before ni xpenah lak de ckp kembar.peliknye.kene belek 1-1 gmbr ni.haha.baidewei,gmbr last aus tanak kalah eh.heee ;D

    ReplyDelete
  15. yelaaa seganla..dah duk main se game tapi takde kesedaran itu bloggers malu la nak masuk balik..selamba lak tu tinggalkan link blog.hahhaha

    ReplyDelete
  16. wah sungguh ramai yerk.. mesti bestkan.. xpernah join apa2 gath..

    ReplyDelete
  17. weiiii... bestnye :) ruginye tak pergi :(

    ReplyDelete
  18. hiks akhirnya jumpa juga tapi di toilet hihi :D

    ReplyDelete
  19. hiro--akaltunjang..

    kui2. best betei.

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. @faiz
    sekeh kang
    orang dah buat blog post ok?!

    ReplyDelete
  22. @ika honey bunny
    xdela demam sgt.
    tapi balik tu mmg penat gila =.=

    ReplyDelete
  23. @tia
    yayy kita mmg gang!
    ala jangan marah, kang aku letak caption bukan2 lg marah
    hahahaha
    ada iras ek? kembar aku. hahaha

    ReplyDelete
  24. @luthfi
    siapa?
    cikepal dgn rina salleh mmg popular.

    ReplyDelete
  25. @milimilo
    hahaha tu la pasal mili!
    aus memang mengancam :P

    ReplyDelete
  26. @Kech Hidayah
    agak la
    datang masuk tinggal link je
    ekekekeke :P

    ReplyDelete
  27. ramai jgk yg join ey. from serdang-TS mmg lama nak mati sbb tunggu tren, naik lrt,monorel. jauh perjalanan. huhuhu

    ReplyDelete
  28. 2jam naik tren? huhu aku , akmal n hana sejam je. tp rse sekejap sbb byk beborak! heeee

    papepun , Gath macam ni best! tp lg best kalau xtvt tu bertukar plak...macam berkelah?? *ada ke nk join?

    hahah ppepun mmg enjoy la. rugi lu blk awl...

    ReplyDelete
  29. @eykameow
    haha tu la melz plan aktiviti lain tu
    tradisional
    ngeh3

    ReplyDelete
  30. fuyooh..
    ramai gila join..

    korang sama sebab dua2 kecik ke?
    hakhakhak. *gurau*

    ReplyDelete
  31. haiyo...gambar saya takde..keke...lepak jap je katakan

    ReplyDelete
  32. hohohohho..
    ery ko dtg tak tu aku terasa weh!!!
    hahahha..

    akhirnye dapat berdating ber3!!
    tapi tade gmbar ber3 plak~~

    ReplyDelete
  33. anda di tag di entri good friends are always close to the hearts

    ReplyDelete
  34. adehhh sakit perut ne update,tade mood..cane?

    best jumpe ery!nak lagi nak lagi.hahaha

    ReplyDelete
  35. next time kita kenal2 lg kay.. kita pon segan nak borak2 dngn ery. hehe ;p thanx tau sbb linkkan Hana :)

    eh btw, jom tengok..hana ada link kan awak dlm entry hana :)

    http://www.hanalovenest.com/2010/12/big-gathering-at-ts-link-mereka-yang.html

    ReplyDelete
  36. woahh.. jeles nye tgk gamba big gathering tu... huhu...;D

    ReplyDelete
  37. Ohh bestnya :(

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  38. @kembatolo™
    ramai2
    ko bila nak balek msia?
    heheheh

    hahaha tulah. aku pon rasa macam tu :P

    ReplyDelete
  39. @mAsHiMaRo
    hahahah memang
    tp bukan ko sorg je
    ramai lg kot
    penat tgn aku pgg hp
    hhahah

    ReplyDelete
  40. @cik helena
    hahaha ngada la cik hel
    update cepat pakar gosip
    hahahaha

    ReplyDelete
  41. @Anna Boleyn
    hahaha tu la
    eyka ngan akmal da penah jumpa
    tu ok je dgn diorg
    tp hana 1st time
    ngeeee

    ReplyDelete
  42. kepada semua.. mgkin ade diantara tak kenal sy kan.. hehhe.. sbb pergi sekejap je.. sbb ade hal.. btw.. salam perkenalan semua.. good la gather2 cam ni.. n kita ley plan g ane2...

    ReplyDelete
  43. tak dpt nak p, ni sume salah kazen den yang kawen pade hari yang same.fish

    ReplyDelete
  44. Haks3! Best!!! Len kali bley kite gath2 lagik!

    Neway, curik gmbo ek :P

    ReplyDelete
  45. fuh. ramai.. ok. nex gath, nak join gak :D

    ReplyDelete