(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, December 16, 2010

Sangap!

Hye. Salam Khamis.
Okay, dah 3 hari tak update. Bukan setakat tak update, bukak blog sendiri pun tidak. Aku pun tak tau apa kena dengan aku. Mana pergi semangat hari-hari update dulu entah? Ohh mungkin dibawa angin sepoi-sepoi bahasa kerana aku bakal kembali ke sekolah kurang dari seminggu =_____________= Barang-barang sekolah semua tak beli lagi ni. Perlu ke? Arghh tak perlu.

Errr apa la yang aku sangapkan ni. Sangap ni banyak maksud.
1. Sangap = Rindu
2. Sangap = Mengantuk
3. Sangap = Gersang
Okay, aku punya sangap lebih kepada no 3. Wow! Jangan teruja ok? Aku cuma gersang nak tengok wayang. Hek hek. Sejak aku bercuti sebulan ni, langsung takde tengok wayang. Selalu karaoke dengan bowling je. Haha. Sampai aku dah tau bakat aku dalam karaoke ni. Bukan idola kecil macam Che Arm kata tapi DANGDUT sey. Hah gelek jangan tak gelek! Opsss. Aku takde la gelek time karok lagu Dangdut, bahaya. Hak hak hak. 

Semalam Rabu kan? Korang tau apa aktiviti aku? Oh sorry, mesti tak nak tau. (nada merajuk) Tapi nak bagitau jugak, semalam aku buat marathon. Wah rajin pulak aku nak marathon2 kan? Marathon wayang der! Hahaha. Tak la marathon sangat sebab 2 cerita je aku tengok. Aku tengok dengan siapa? SORANG. Sebab apa sorang? Sebab takde geng nak tengok. Lepas tu pulak, ramai dah tengok cerita-cerita ni. Sadis tak bunyinya? Aku pergi terjah Alamanda sana sorang-sorang drive. Tegar kan? >_____<

Aku Tak Bodoh + Narnia.
Cerita "Aku Tak Bodoh" ni menyesal aku tak join Premier Screening yang Cik Helena ajak. Sumpah menyesal ! Sebab ramai kata cerita ni best, dan bila pergi tengok sendiri, yup, super duper best ! Masa tayangan cerita ni, wayang agak kosong. Haha yelah, cerita dah lama kan? Review? Malas! Tapi aku memang bagi 10 Stars untuk cerita ni. Boleh aku menjejeh dua kali. Betul punya jejeh, bukan genang lagi. Gelak tu banyak kali. Sebelah takde orang, tu emosi lebih tu. Mesej dia banyak, ada gak part aku terasa tersusuk di sanubari. Ohookss. 

Bila aku search "akutakbodoh". Gambar ni dalam Page 1. Wah. Kredit to Cikhelena
Ni la screening yang Cikhel ajak =___= (Aidi ! mana kau skrg? )

Narnia. Actually mula-mula nak tengok Rapunzel, tapi next screening pukul 3.50PM. Lama sangat aku nak tunggu mencangak kat Alamanda tu sorang-sorang kan. Makanya, aku decide nak tengok Narnia. Errr agak blur dan bosan. Rasa nak terlelap pun ada, tapi cover-cover cun sebelah aku lelaki. Kah kah. Stars aku bagi 5 je boleh? Hahahaha. 

Hensem Prince Caspian ni. Ok tu je motif gambar ni. 
Aku jeles dengan Emi, Linda, Che Arm dan lain-lain sebab selalu dapat tiket free tengok wayang. Sob sob. Sebab tu la dengan diorang ni selalu layan karok or bowling je, sebab banyak wayang diorang dah tengok. Uhuks. Sekian thanx bye!

p/s : Aus ada organize bowling Jumaat malam ni. Boleh tengok entry ni. (Insya Allah join)
p/s/s : Che Arm pulak ada organize karaoke Sabtu tengah hari. Boleh rujuk entry ni. (Tak dapat join. huks)



Sape-sape nak tengok cite Rapunzel, sila ajak aku skrg!
>___<
Joe dengan Achu, merajuk lagi ke? teeeheeee.

39 comments:

  1. ish..pagi2 dah sangap..pe nak jadi ni kak? hahaha

    ReplyDelete
  2. mmg best crita tu..
    gue pun dh lyn 2 kali

    ReplyDelete
  3. @faiz
    ni kisah sangap semalam la dik!
    hohohoh

    ReplyDelete
  4. @mie
    wah. semangat gak lu layan sampai 2x.

    ReplyDelete
  5. ish3....
    eh skola lagi ka?
    xD
    jom eazy belanje tgk wyg
    hehe
    xD

    ReplyDelete
  6. btol2 tegar layan movie sorg2..psl x ajak aku jer?:-p

    ReplyDelete
  7. best kan cter 2?

    best lah bce belog mung ni. hhehe

    ReplyDelete
  8. @Eazy Izzuddin
    eazy nak belanja? yayyyy!
    tuntut ni. hahahaha

    ReplyDelete
  9. hahaha..semalam aku pi karok tu kat alamanda la!! pastu kan kitrang macam perli2 ko..jalan2 sikit je "eh!itu ery la!" "sana tu ery!" "eh ery!" hahahah..sebabnya ko selalu gak sebut2 pi alamanda..nak date pun jadi takut2 kena sergah ngan ko tiba2..hahaha..nak tgk wayang tapi full je.ada pun lewat punya.kitrang kena amik akak aku kat lcct kul 10 lbh so lepak alamanda dari ptg.smpt la layan bola malaysia-viet sambil main boling.hehehe.rindu weh tmpt kita mula2 main boling!

    ReplyDelete
  10. @Kech Hidayah
    benci
    xnak kawan
    datang alamanda tak gitau
    tak kira, aku merajuk!

    ReplyDelete
  11. ciannyer..tgk wayang sorg2,tp xleh blah bla cover cun tgk narnia..haha

    ReplyDelete
  12. aish! merajuk. see, tengok wayang sorang. aaaa, aku takde seharian semalam. kat IJN bersama family tercinta :)

    ReplyDelete
  13. hee hee ..
    mase tu sy ade dlm wayang tu gakk~

    lai2 ,
    singgah blog saya

    http://bayiberiman.blogspot.com/2010/12/blogger-paling-hangatt-sgt-bertuah.html

    ReplyDelete
  14. ko gi sorang je babe ?
    gyler ahhh!
    klu aku bole nanges woo!
    tegar betul!

    ReplyDelete
  15. @tia
    daripada nangis baik takyah gi tengok tia. hahahaha

    ReplyDelete
  16. @molmolla
    aahha dah ajak kan? ko yang tamo :P

    takpe2. family first :)

    ReplyDelete
  17. @Cik Dara
    hehehehe harus lahh. dah la sorang2.
    tak cover diri sendri, takde org nak tolong cover. hohoho

    ReplyDelete
  18. sy x sangap pom.sbb smlm baru tngk cite hantu kak limah..hehe

    ReplyDelete
  19. think positif..susun balik ayat tu...dan buang some perkataan..sangap boleh jadi panas..hik3...

    ReplyDelete
  20. hi Eryyy!! gile ar tgk wayang sorang2 erk..tabik la ko!! alamanda dkt ngan umah ko ek..smlm ak free je np xajakkk! =))

    ReplyDelete
  21. Ery! Tengok Aku Masih Dara dok?

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  22. halo2.. x best sgt ke cite narnia tue??baru nak tgk(ketinggalan gak nie.huhu)..

    ReplyDelete
  23. Prince Caspian yang sangat handsome...!! Mau termimpi-mimpi dibuatnyer.. huhuhu

    ReplyDelete
  24. @Eyriqazz
    err ayat yg mana nak disusun ni?
    ehehehe

    ReplyDelete
  25. aku pun sangap jgk wei..
    hahahaha..
    aku pun dh lame xtgk wayang..
    ari2 nk tgk harry potter, tp xde org nk teman..

    ReplyDelete
  26. @phreak-id
    alah
    che arm dah tengok kot semua cite ni
    lagi pun rabu hari tu dia ada gi event kan?

    ReplyDelete
  27. lor..sorang2 je tengok.. ko boleh join pistonpecah sebab dia pun selalu tengok wayang sorang2 :D

    ReplyDelete
  28. prince caspian.i love you.wahhh gituwwwww

    ReplyDelete