(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Monday, December 13, 2010

Kena Serang Bertubi-tubi.

Hye. Salam Isnin.
Semalam, ada bloggers meet up kat Times Square. Bila Joe update entry pun, aku orang 1st komen. 


Masih ada perkataan "Insya Allah", tapi nampaknya aku tak mendapat izin dari-Nya untuk meet up dengan bloggers ni. Pagi-pagi bangun dah sakit kepala dan ada lah lagi hal. Sampai Achu dan Wan call pun aku tak terjawab. Sorry sangat dekat Achu. Rasa bersalah jugak lah dengan dia sebab dah rancang nak pergi dengan dia. Sorry taw Achu T___________T 

Serius aku ingat macam takpela kot aku tak datang kan, takde orang tunggu kot. Tapi, terus-terus lepas diorang dah balik, aku mendapat serangan bertubi-tubi sebab tak datang. Alamak. Terus rasa terkilan dan bersalah yang menebal. Hokhok. Korang jahat taww! Awwww. Lagi-lagi Joe, dia dah merajuk awal-awal sebab aku tak datang. Hihihihik. Biasalah, selalunya ada event bloggers, aku antara yang takkan miss the chance kot. Takkan aku nak buat alasan pulak kalau aku dah semangat-semangat nak datang kan? Tak logik kan kan? ;D 

So, aku nak mintak maaf ye pada semua yang rasa geram sebab aku takde tadi. Hokhok. Siap buat entry, semangat kan aku? Kan? Hek hek. Anggap je la ni entry ketika takde idea. Hahaha (padahal memang tengah kering idea pon). Rugi woh tak datang. Ada Cikepal tu. Semua puji Cikepal nyanyi sedap oh. Rugi rugi tak datang. Hek hek. 

No komen. Haha. [Credit to Mofasad]
Katanya dalam 20 orang kot datang. Not bad lah, kata pun "Mini Gath" kan? Tu lah dia aura Joe, ajak last minit pun boleh dapat 20 orang. Hehehehehe. Kalau aku ajak, ramai tak nak datang? Keh keh, berangan lah aku. Apa-apa pun, insya Allah kita bertemu next gath ok? 22 Jan nanti. Insya Allah. (hah siap bold sebab taknak kena serang lagi kalau tak dapat datang. hohohoho) Nanti ada tak yang nak pergi event Yuna tu? Nak gi tapi macam banyak halangan pulak. Huhu. Thanx. Bye.



seminggu je lagi cuti.
arghhh =____=

62 comments:

  1. wah, rina teringin sangat nak pegi!

    tunggu balek nanti la!

    ReplyDelete
  2. 2nd,
    samalah kita ery,aku pon takleh dtg,jauh tapi joe tak mrh aku punyalah,dia cuma marah buah hati dia yg tak dtg....ekekeke

    maybe 22 jan tu bleh kot,dtg INSYAALLAH......:D

    ReplyDelete
  3. wah..ada cik epal lg tu..tp cam yg muda2 je datang nih..

    ReplyDelete
  4. haha siapalah yang memandai cakap suara cik epal sedap tu?? muahahaha

    ReplyDelete
  5. ahahah..
    mne de sedap sore cik kepal..
    sore aku lg sedap lunak merdu ok..wawawaa

    ReplyDelete
  6. what?
    ada cik epal?
    adess
    melepas chance nak bergambar bersama cik epal

    P/S : Kenapa Perlu Diadakan Benda Yang Tak Pernah Wujud?

    ReplyDelete
  7. huhu..nice gathering la..bwat la lgi ye..:)

    ReplyDelete
  8. xseko kawe wan g jugok hahaha..

    sek star tu main boling..haritu..3x strike kot hahaha

    ReplyDelete
  9. wow..best nyer..nampak mcm meriah... :D

    ReplyDelete
  10. selalu sangat tak berkesempatan untuk join benda2 cmni..mmmm...xpe, next gathering kita jumpa...insyAllah..

    ReplyDelete
  11. xmo komen xmo komen

    joegrimjow malas nak log in

    ReplyDelete
  12. ery, kalo boleh jangan bagi keputusan lebih awal..tapi tak mengapa la..kita hanya merancang, tuhan yang menentukan..harap jumpa 22 jan nanti yer

    ReplyDelete
  13. nak pegi next gathering..tapi dh kena sound..xnak pergi dah laaaaaaaaa..=(

    ReplyDelete
  14. entah bila agaknya baru saya dapat join gath.. isk.. isk.. *ade lagi ayat ni*

    ni dah sehat lom? hope sehat lah yer..

    ReplyDelete
  15. xpew, de jdoh t len x jmpe ag, hehe..

    ReplyDelete
  16. aiseh! kemain cerita nak pergi ajak gua pergi..lu pun x pergi...hahaha

    ReplyDelete
  17. pergh best lar dapt jumpe geng2 blogger.. tingin2..

    ReplyDelete
  18. meriahnya gathering,,bestkan dpt ramai kawan

    ReplyDelete
  19. poyo kau dol! kau cek tak berapa banyak misscall kau dapat dari AKU sahaja?

    ReplyDelete
  20. mofasad malas nak guna google akaunDecember 13, 2010 at 6:26 PM

    kredit gambar dekat aku. bukan rock.

    ekekeke

    ReplyDelete
  21. aku kalau mel ade aje baru aku g hahaha

    ReplyDelete
  22. yeah. nana pun insyaALLAH pegi gathering 22 arbln tue, jumpa kat sana! =)

    ReplyDelete
  23. Semua merajuk dengan Ery..hahaha..

    ReplyDelete
  24. wahh best tu.. jauh bebeno la nak join gath huk2 x de can nk join jeleshnye weiii!!

    ReplyDelete
  25. @cik EPAL
    semua cakap suara ko sedap cikepal
    hahahaha

    ReplyDelete
  26. @ZACK ENTRY
    haha memang dah plan baik punye
    sebab kalau ikut mmg takde pape hal
    tp benda last minit, mana nak tau kan?

    ReplyDelete
  27. @ASaDa RyutaRo
    ahaha tunggu asada balek ler!
    cpt le balek.
    hehehehe

    ReplyDelete
  28. @molmolla
    tau. 20++ calls.
    huhuh bukan xnak angkat ler.
    x sengaja dol. huhuhuh

    ReplyDelete
  29. sungguh hangin aku tak menjumpai link komen

    btw, xrase rugi pung. sbb aku benci karaoke :P

    ReplyDelete
  30. @ARC™
    ehh apesal lak x jumpa link komen?
    warna merah kan link komen?
    =.=


    ahahah bukan karok je. bowling pon ada.

    ReplyDelete
  31. huda jalan2 terjah sini dari twitter...tgk pun macam meriah jer diorang gath kan..huhu



    http://hudahazwani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  32. wow..bestnye meet up.. rasa nk join???!!! but i can't ..huhuhu:(

    ReplyDelete
  33. ery. nnti kita jmpe ekh. huwaaaa

    ReplyDelete
  34. x dapat hadir kan diri jugak..
    coz time tu baru on9
    baru dapt haritu jgk
    haha
    xD

    ReplyDelete
  35. ery..len kali jmpt lah cik bulan dan peri pia sekali..
    nk gi jgk..:)

    ery, jmpt join ga kat blog ek..
    http://soffya86.blogspot.com/2010/11/hijab-contest-dan-giveaway-by-soffya.html

    ReplyDelete
  36. benda dah tak boleh nak uat apa kan, tak dapat la nak pergi..ni merajuk ke apa, dah bape hari tak update blog.hehe

    Pendapat anda?
    Dalam hidup ini, kadang-kadang

    ReplyDelete
  37. kesian Kak Ery.Takpe2,benda dah berlalu kan.

    Waaa,bila tgk gambar kan,nmpk lah gath. tu best gila.

    ReplyDelete
  38. penangan jadi burung antu.... hahahaha

    ReplyDelete
  39. @masturah idrus
    hahahaha agak lah
    sakit kepala bila bangun pagi

    ReplyDelete