(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, December 30, 2010

Saja nak sibuk war-warkan jugak, ESOK CUTI !!

Hyee. Salam Khamis.
Hari ni, aku rasa tak sedap badan, tak tau kenapa. Haishh, macam nak demam je T____T Kemalasan memang tahap super super super MALAS. Tapi, bila tahu esok cuti, terus YAHOOOOO ! Room mate aku, Yana dah bagitau malam semalam lagi, Najib tweet, kata esok cuti, tapi tetap nak tunggu masuk berita. (Errr aku ketinggalan ke? Takpela. Kehkeh)

Sumber : BERNAMA
Tadi blogwalk kat blog sape entah, dari GengBlogger. Untuk negeri Kelantan, Terengganu, Kedah and mana-mana lagi negeri yang memang dah cuti weekend hari Jumaat, diorang dapat cuti hari Ahad. Hoho, adil lah kan? Terbaik lah! Ahaks. So apa aktiviti korang? Dah la Sabtu new year kan? Errr aku tak tau lagi lah macam mana plan. Mungkin balik rumah, err mungkin tidak? Entah. Huhu, ok thanx bye!


Achu, bila nak McD? >____<

16 comments:

  1. a'a kan? penutup tahun 2010 dengan kebaikan insyaALLAH. kat egip baru cuti krimas~ haha. lambat sket krismas kat sini :)

    ReplyDelete
  2. gyler best cuti esok weh!
    hahaha!
    yay!!

    ReplyDelete
  3. nyampah gila asek dapat cuti je. hahhaa btw kak ery orang pinjam gambar bernama tu ekkk :)

    ReplyDelete
  4. kompem esok org teruja buat persiapan sambut new year..cuti la katakan..jem pon tak la kot kan....huhu...

    ReplyDelete
  5. oh dang!! esok kat sini dah sememangnyer cuti wahai Ery..huhuhu sedih kot cam ni huwaaaaaaaaaaaaaa >.<

    ReplyDelete
  6. Saya duduk rumah jelahh.. Buat persiapan nak ke melaka :P

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  7. yehhaaaaa! cuti !!!
    so esok kuar jejalannnn~ ;))

    ReplyDelete
  8. ahad cuti. yeah!!
    eh, terperasan duduk kat kelantan pulak..hahaha

    ReplyDelete
  9. balik ajalah..
    hilang2 stress..

    ReplyDelete
  10. aku memang cuti! owh gembira! :D
    tahniah malaysia!

    ReplyDelete