(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Friday, December 10, 2010

My Blogshop.

Hye. Salam Jumaat.
Hah, jangan terkejut aku ada blogshop. Heh, plan dah lama kot. Tapi, tunggu mesej dari supplier je. So, sekarang dah boleh bukak batch untuk order. Eh, aku jual apa ni? Aku jual contact lens. Macam korang tau aku kan penggemar contact lens warna warna ni, so nak mencuba untuk jual lah pulak. 

Contact lens ni aku jual secara Pre-Order. Pre-Order ni maksudnya barang tak ada dalam tangan aku, kena tempah dulu, baru boleh sampai ke korang. Jarang orang jual contact lens Ready Stock sebab power mata orang lain-lain, dan lebih senang buat Pre-Order. Pre-Order makan masa sebulan nak sampai ke tangan customer, Insya Allah tu pun kalau takde apa-apa masalah. Aku tak nak explain panjang-panjang, korang boleh click Link bawah. Buat masa ni takde banner lagi, nanti-nanti aku buat ye! 
The Famous Lens
Kenapa nama famous? Tu je yang terbayang dalam fikiran aku sekian lama. Haha. Aku harap, korang boleh support bisnes aku ni. Baru nak merangkak ni, memang banyak cabaran kot. So kepada penggemar contact lens berwarna, boleh lah singgah-singgah ye. Korang yang lain-lain boleh la tolong promote sekali. =) Insya Allah naik sem baru nanti aku join venture dengan Nik untuk jual shawls pulak. Doa-doakan semuanya berjalan lancar ye. Thanx. Bye. 



act, tgh frust sgt dengan result ='(

29 comments:

  1. aaaaa.. apa cerita result ni.. cool bebeh~

    ReplyDelete
  2. wah.. mkn berduet la ery.. huhu

    ReplyDelete
  3. yeay~~t kalo ak ad duit lebih2 leh r aku bli cntct lens kt ko~~~
    msti xda postage kn~~iiiii

    ReplyDelete
  4. wah2..
    tahniah,

    t mkin bz la cik ery kte nei, hehe~

    ReplyDelete
  5. pstt,
    jom ex-change link,
    leave ur link here ok.. hehe..

    http://tentangsesuatu-ahsfantasy24.blogspot.com/2010/12/bloglist-2011-selamat-datang-tahun-baru.html

    ReplyDelete
  6. wah2...
    tahniah2...
    dah ade blog shop sekarang ye...
    =)

    ReplyDelete
  7. wehhh apsal tak bgtauu... kalo tak buleh order ngan hg jaa... aku baru order freshkon 4kotak last week! stok dah sampai pon.. tinggai nk pi amek jaaa.. chet!

    ReplyDelete
  8. next time bole ah aku order kat ko je ye dak ? ;)

    ReplyDelete
  9. wahhh..
    dah jadi contact lense dealer?
    boleh laa wena nk order nanti..
    heheee~

    ReplyDelete
  10. Dahsyat nama blogshop kau. Harap-harap akan famous la satu hari nanti. Good luck ye. :)

    ReplyDelete
  11. ala, jangan sedey3, fighting ag untuk next sem. ada ag kan.

    :)

    ReplyDelete
  12. wahh..contact lens..brand famous plak tu. hehe..kalo beri kat ery bleh dpt brape percent discount? :p

    Jejaka Terhangat: Melaka Galakkan Budak Sekolah Berkahwin Awal. Apa Kata Anda..?

    ReplyDelete
  13. dah kaya jangan lupa blanjer yer.... =)

    ReplyDelete
  14. all the best ye,tahniah dah ada bisnes. risao plak nk cek results..tp takleh bukak2 webste

    ReplyDelete
  15. wah3. selamat berbusiness ya :D

    um, risau juga pasal result. apa pun jgn sedih2. boleh usaha lagi :)

    ReplyDelete
  16. @annyss
    insya Allah kalau dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  17. @Pinky Pixie
    thanx!
    oh thanx jgk jd follower pertama blog tu
    hehehehe

    ReplyDelete
  18. @tia
    boleh sangat tia
    tolong kawan
    ehehehe

    ReplyDelete
  19. pasni belanja aku plak .
    HAHA !

    tapi tanak lens ;p

    ReplyDelete