(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Tuesday, December 28, 2010

GiveAway Domain by KhaiZarien.com

Hye. Salam Selasa.
Last minit aku tengok blog Kak Zarien, dia nak bagi domain FREE. Okay, so last minit jugak la aku join. Nak free domain? Apa lagi, terjah je blog Kak Zarien. Klik banner bawah ni. (besar terpampang gambar Kak Zarien, hehe)


Kak Zarien soh letak gambar paling sopan. Err, aku banyak sangat gambar sopan, tak tau nak letak yang mana. Wakakakak gedik. Ok, aku letak gambar ni lah ,

Sopan kan? >__<
Sekarang kena tag 5 bloggers. 
1. Tia
2. Ika
3. Huda
4. Eazy
5. Syaz


Cara-cara join : 
1. Letakkan tajuk Entry seperti berikut –>> GiveAway Domain by KhaiZarien.com (done)
2. Letakkan banner di atas di entry anda & link kan semula ke entry ini. (done)
3. Letakkan gambar anda yang paling SOPAN di entry anda sendiri. –>> bertujuan supaya aku sendiri kenal siapa pembaca yang rajin menjenguk di sini. nati bile jumpe takde la alasan x cam la ape la kan… (done)
4. sila Tag 5 blogger lain (done)

Okay, dah settle lima-lima syarat, maka cukuplah setakat ini. Ok thanx bye.


GA domain kedua aku join. 
Macam berharap pulak, untuk blogshop aku.

18 comments:

  1. sopan abis dah si ery ni

    ReplyDelete
  2. mmg sopan sekali... hehe..
    semoga menang yerk..

    ReplyDelete
  3. weh, aku dah join dah 2 hari lepas. hehee

    ReplyDelete
  4. jangan haraplah aku boleh masuk. tak de gambar sopan langsung. hehe

    ReplyDelete
  5. bro ada byk gambar terlampau ery he..23x

    ReplyDelete
  6. I LOVE your polka dot scarf, so cute!! :)
    I have a question; after each comment there is written 'reply to comment', I am wondering how did you do that? I've been searching for it a long time but I still can't find how... So could you please tell me how you did that? It would mean so much to me. :D

    xx fatima

    ReplyDelete
  7. sgt sopan gambar ni.. gud luck :)-

    ReplyDelete
  8. sedih tol aku ko taknak join kontest aku~ hahahaha

    ReplyDelete
  9. bestlah nanti kalo menang n dapat domain sendiri...hehehe

    ReplyDelete
  10. mak aih orennye die....heheh tapi cute la dear.....nice!

    mira here and want to say gud nite and sweet dream for you dear...:)

    ReplyDelete
  11. all d best ry..
    best kai domain sndrik,
    ringkas n padat.. hehe~

    ReplyDelete
  12. good luck weih
    kalau menang best la ko ada domain sendiri

    P/S : Thanks Pada Kamu Sebab Undi Saya Yer

    ReplyDelete