(: Facebook Page :)

Please scroll down for link exchange ;)

Thursday, December 23, 2010

Jemputan Ke Big Gathering Times Square.

Hye koranggg. Salam Khamis.

Pagi-pagi lagi aku bukak Facebook tengok Aus menyebarkan link. Konon nak jemput tapi tak ikhlas la tu. Sudah-sudah lah Aus. Insaf please. Hahaha. Kelmarin, Aus sibuk ajak aku pergi gathering Ahad ni kat Times Square, Melz organize. Aku pergi kalau Melz ajak. Kehkehkeh, tapi tak lama lepas tu, Melz PM aku, ajak pergi gath Ahad ni. Esoknya aku bukak blog Melz, dah ada update pasal Big Gathering ni. Nik pun dah tolong promo. Agak semangat ye korang? Ceh, padahal sendiri pun tengah promo ni. Haha. 

Boleh klik banner for more info.
Tengok kat blog Mel, masuk Cosmo World, tapi tengok dekat blog Aus, bowling. Ehh? Okay, mungkin terbahagi 2 kot. Sebab ada orang tu dia gayat nak masuk main-main dalam Cosmo World. So, dia pun ajak lah main bowling. Hakhakhak. Lagipun untuk yang tengah save budget, mungkin sesuai dengan bowling. Aku pun tengah tunggu ni bila duit nak masuk o____O Tapi aku nak main dalam Cosmo World gak, sebab tak pernah masuk lagi. Hek hek. Bayaran masuk RM37 bak kata Melz o_________O 

InsyaAllah, kalau takde aral melintang sampailah aku ke Times Square sana. Awal-awal sem ni memang takde aktviti pape lagi. Oh ye, aku dah masuk new sem ye. Sem ni ambil 5 subjek, sepatutnya 3 je, tapi lagi 2 tu paham-paham lah. Lalalala~ Siapa yang nak pergi, boleh lah contact Mel, ada email and no phone dia dalam banner tu. Mesti korang teruja jumpa Mel si tinggi ni nanti. Ekekekek. Bukan Mel je, insyaAllah Rina Salleh pemenang Gadis Melayu 3 pun ada. Hah, terbeliak mata korang baca ayat ni. Kehkeh. Dia memang blogger pun. Baru tau? Tahniah. Kehkeh. Ok, jumpa di sana ye! Ok thanx bye.


jangan malu, jangan segan.
jemput datang ye ;)

46 comments:

  1. terbeliak mata! tengok rinasalleh ;)

    hehehe

    anyway thanks coz war-warkan ye ery! :D

    ReplyDelete
  2. im going back to penang this week.
    melepas lagi lah

    ReplyDelete
  3. alaaa...eryyyy...TS dah dekat sgt dgn uma aku..tp aku da stat sem baru skrg nie..kat perlis suda nie...

    :((((

    uwaaaaaaaa..........

    ReplyDelete
  4. rina salleh pon ada ek..wow...

    ReplyDelete
  5. lagi sekali bro tetap tak dapat nk turun..

    aduhai...

    dah lama xbuli ery he..23x

    ReplyDelete
  6. uih!!!
    rasa nak join..
    tapi berada jauh dari times square..
    heheee

    ReplyDelete
  7. @Melz
    ngeh ngeh
    terbeliak tengok mel gak
    huahuahua.

    no problem ;)

    ReplyDelete
  8. @Hazzy Ishak
    yeke? tak dpt jumpa hazzy utk kali ke2
    huhuhuh

    ReplyDelete
  9. @tia
    hahaha ye la kot.
    dia nak main la tu

    ReplyDelete
  10. knpa kat KL je ada gath..teringin jgk nk pergi..

    ReplyDelete
  11. alaaa...i nak g ..tapi ada hal tarikh 2...sedih je...=(

    ReplyDelete
  12. wah mcm best je..
    ley ke join ni? hehe

    ReplyDelete
  13. alaaaa tak dpt join jgk. sobs3. tunggu yg 22 jan lah

    ReplyDelete
  14. @Din
    sebab yang organize semua dok KL
    ehehehe

    ReplyDelete
  15. @cik helena
    wahahahaha. jauh perjalanan nak sampai KL pagi2 nih
    :P

    ReplyDelete
  16. @nana cHan
    hokhokhok 22 Jan tu mesti ramai gila join.

    ReplyDelete
  17. confirm tak pegi. 25hb ada majlis adik kawin ..mana larat nak pegi

    ReplyDelete
  18. kenapa time gath je.. aku mesti kene keje.. selalu tak dapat nak join.. tgk korang2 nie update jiwa keciwa je.. bhak3 T_T

    ReplyDelete
  19. yay,, kawan pon tak penah masuk cosmo world tu walopon penah dapat promotion prize drpd maxis. tapi tak tau la nak masuk tu ke tak,, erm.. [confusing]

    ReplyDelete
  20. hurmm... start kul 10 yea.... Saya cuba datang awal.... ;-p

    ReplyDelete
  21. huaaaa nak datang!
    but not in the country :(

    ReplyDelete
  22. sponsor tiket balik insyaAllah aku pegi.. hahaha

    ReplyDelete
  23. alamak RIna Salleh pun ade ea..best2

    ReplyDelete
  24. @kembatolo™
    ahh x kuasa aku.
    cpt la balek msia
    hehehehe

    ReplyDelete
  25. Rina Salleh? Teruja*

    http://profhariz.com

    ReplyDelete
  26. cam bez..
    tapi tak dapat pegi..
    sob sob sob..

    ReplyDelete
  27. besh nye..nti wat lagik ek..nk juin gak~ :D

    ReplyDelete